De Kwetsbaren // fABULEUS – Rashif El Kaoui

De opdracht is eenvoudig. Rondom jou bevinden zich acht kamers. In elke kamer zit een persoon. Zeven van hen zal je eigenhandig doden aan het einde van deze uitdaging.

In deze theaterproductie met acht jongeren mixt acteur, (audio)maker en schrijver Rashif El Kaoui filosofie met pulp en sciencefiction. Hoe ga je om met de blik van de ander? En wat doe je als die blik dodelijk is? ‘The Hunger Games’ meets ‘Das Experiment’.

Rashif El Kaoui speelde als jongere in de fABULEUS-producties ‘Wolfsroedel’ (2006) en ‘Jeanne’ (2007). De afgelopen jaren speelde hij o.a. in ‘Malcolm X’, ‘Drarrie in de nacht’, ‘Who’s afraid of Virginia Woolf?’ van KVS en in de theaterbewerking van ‘Een Jihad van Liefde’ bij Rataplan. Voor Het Zuidelijk Toneel maakte hij recent nog ‘De Bastaard’. Voor ‘De Kwetsbaren’ werkt hij samen met Sofie Joan Wouters, die ook in o.m. ‘Wolfsroedel’ van fABULEUS speelde. Sofie heeft intussen ook haar eigen gezelschap, Hirngespinst genaamd. Als actrice en maker werkte ze mee aan projecten van o.m. hetpaleis, BRONKS en Laika. Daarnaast is ze ook te zien in films en televisiereeksen, waaronder het nieuwe seizoen van ‘Dertigers’.

foto © Clara Hermans

Koop tickets of reserveer Tickets of reservatie
Waar?

cultuurcentrum De Werf, Molenstraat 51, 9300 Aalst

Wanneer?

maandag 13 november 2023, om 13.45 uur en dinsdag 14 november 2023, om 10 en 13.45 uur

Duur?

90 minuten

Prijs?

7 EUR per leerling, gratis voor leerkrachten

Doelgroep
  • 5de middelbaar
  • 6de middelbaar