INFINITY FOREVER – KOPERGIETERY & KGbe

Na de break up met haar lief ontdekt Lulu een zwart gat in haar kamer. Het is niet zo groot, maar toch zuigt het alles op en spuwt het dan weer uit. Ze raakt verstrikt in een draaikolk van herinneringen, dromen en verwarrende gevoelens. Toch moet ze steeds opstaan. Ontbijten met haar slaperige alien-vader. Getuige zijn van de dagelijkse horrorshow die haar ‘school’ moet voorstellen. Alles gaat gewoon door, terwijl Lulu lijkt vast te zitten in de tijd.

In INFINITY FOREVER onderzoeken Mats Vandroogenbroeck, Jonas Baeke en Maria Magdalena de Cort op muzikale wijze het plotse gevoel dat alles verdwenen is, ook al draait de wereld gewoon verder. Maar Lulu kan enkel in de tegengestelde richting bewegen. Ze ziet alles opnieuw en opnieuw en opnieuw voorbijflitsen: de verwarde blik in de ogen van haar ex, het ontstaan van het heelal en alle woorden die ze nog tegen hem had willen zeggen.

Mats en Jonas, makers van de geprezen theatervoorstelling Bambiraptor, experimenteren in deze nieuwe voorstelling samen met Mara Magdalena opnieuw met beeld en taal. Ze proberen vat te krijgen op het moment waarop woorden tekortschieten om een veel te groot gevoel te beschrijven: een gebroken hart.

(c) Phile Deprez

Koop tickets of reserveer Tickets of reservatie
Waar?

cultuurcentrum De Werf, Molenstraat 51

Wanneer?

maandag 27 januari om 13.45 uur
dinsdag 28 januari om 10 en 13.45 uur

Duur?

70 minuten

Prijs?

7 EUR per leerling

Doelgroep
  • 1ste middelbaar
  • 2de middelbaar