Winter Slaapt – BomBarDon

Een deur vliegt open, buiten sneeuwt en vriest het. Drie gedaanten, of neen, het zijn er toch vier, komen gezakt en gepakt met muziekinstrumenten binnen. Ze stoppen en doen de deur met veel moeite dicht. Eén iemand neemt een staande lamp van zijn overbeladen rugzak.

Zijn we zeker?
ja… zeker.
Ok. Zekering aan.

Vier heren beslissen om dit jaar in winterslaap te gaan. Ze moeten onthaasten. Ze moeten er even tussenuit, de stekker uit het stopcontact. Waarom dan niet zoals de beesten in winterslaap gaan? Waarom dan niet even op de pauzeknop drukken?

Stand ontspan aan!

Ze hebben er goed over nagedacht, het tot in de puntjes uitgewerkt. Ze hebben een heel schema bedacht waar ze zich aan MOETEN houden. Alles loopt op wieltjes, misschien zelfs letterlijk, alles loopt smooth, als een horloge, als een fuga die apart en toch samen klinkt, alles gaat heerlijk tot…

Als je moet ontspannen, spreek je dan nog over ontspannen? Bestaat er wel zoiets als de ontspanknop? Lukt de winterslaap?
Slaapt gij al?
Stand ontspan uit!

Muziektheater BomBarDon staat voor kwalitatieve muziek en poëtische theatraliteit met altijd een knipoog naar het maatschappelijke.

foto © Elias Lidewij

Koop tickets of reserveer Tickets of reservatie
Waar?

cultuurcentrum De Werf, Molenstraat 51

Wanneer?

dinsdag 17 december 2024, om 10 en 13.45 uur

Duur?

nog niet gekend

Prijs?

6 EUR per leerling

Doelgroep
  • 1ste leerjaar
  • 2de leerjaar